Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

AKP Kadın Kolları'ndan Huzurevi Anneler Günü Ziyareti

AKP Kadın Kolları'ndan Huzurevi Anneler Günü Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

  Akhisar AKP İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Yönetimi Anneler Günü nedeniyle Akhisar Huzurevi ne giderek oradaki anneleri yalnız bırakmadılar.

  Ziyarete  Başkan Şemsi Okur, Başkan Yard. Arzu Kokoz, Yönetim Kurulu üyeleri Nebahat İşveren, Alime Kaya, Saniye Saraç, Aysel Çavaş, Servet Dalbudak, Hamide Harputlu, Zekiye Meral Özkan, ve İlçe Yönetimİnden Fikret Türk katıldı. Ziyaret edenleri Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Suudi Arslan karşıladı. Ak Partili hanımlar Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. .Konuyla ilgili konuşan başkan Arslan: "  Ziyaretiniz dolayısıyla bize ve yaşlılarımıza bir vefa örneği gösterdiniz. Bu sebeple Özellikle AKP Kadın Kollarına teşekkür ediyorum. Öncelikle sizin, yaşlı annelerimizin ve siz Ak parti Kadın Kolları nın ayrıca burada hizmetlerini en iyi şekilde yapan bayan personelimizinde Anneler Gününüzü kutluyorum. " dedi.

  Ardından konuşan Akhisar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Semsi Okur: "Yaşlılarımız bizler için değerlidir. Onları her koşulda ziyaret etmek Kadın Kollarımızı mutlu etmektedir. Anneler gününüz kutlu olsun dedi.Ardından Fikret Aysu:" Türk Bir Millet yaşlısına cocuğuna özürlüsüne gereken önemi vermiyor ise o milletin millet yapan değerleri eksiktir. Türkiye için ilk ve tek Akhisarlılar sağlık koşullarından en rahat bir biçimde faydalanmaları mutluluk verici bir tablo oluşturmaktadar. Akhisar için her ne olursa olsun her koşulda elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Burda bulunan bütün yaşlılarımızın Anneler günü kutlu olsun." dedi.Ziyaret birlikte çay ikramı ardından sona erdi.


#album=00187#

Bu haber 1020 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ