Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Akhisar CHP İlçe Teşkilatı'ndan Bakkallar Odası'na Ziyaret

Akhisar CHP İlçe Teşkilatı'ndan Bakkallar Odası'na Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Akhisar CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli, yönetim kurulu üyeleri Bülent Kurtul, Hikmet Çağan, Hasibe Gören, Yüksel Yiğitaslan, Hüseyin Gören ile birlikte, Hashoca Mahallesi Atabarut Çarşısı F Blok bulunan Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası'nı ziyaret etti.
   14 Mart’ta yapılan genel kurulda büyük oy farkı ile Oda başkanlığına seçilen Zafer Kara, yönetim kurulu Tahsin Çınar, Oda Sekreteri Gülay Çetin, personel Engin Çamkır tarafından karşılandı.
   Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli yaptığı açıklamada “Akhisar alışveriş kültürünü oluşturan bir çok esnafımız var. Bunlardan en önemli faktörü üstlenen bakkallarımızın yapmış oldukları seçim sonrası yönetime gelen yeni arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Aldıkları bu bayrağı en iyi yerlere getireceklerinden kuşkumuz yok. Yeni dönemde tüm yönetime başarılar diliyorum” dedi.
   Akhisar Bakkallar Odası yönetim kurulu başkanı Kara ise yaptığı açıklamada: “Kamu kurum ve kuruşlar ile sivil toplum örgütleri ile iç içe barışık bir şekilde çok iyi projeler ortaya koymaya çalışacağız. CHP Akhisar ilçe teşkilatının göstermiş olduğu için kamuoyu önünde sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. ” dedi.

#album=00180#


Bu haber 1017 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ