Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Magazin

Süleymanlıda İlk Kez Yapılan İftar Yemeğine İlgi Yoğun Oldu

Süleymanlıda İlk Kez Yapılan İftar Yemeğine İlgi Yoğun Oldu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

              Süleymanlı Belediyesinin ilk kez düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekili Recai BERBER , Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI , Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif ÇAKMAK ve Ömer İŞÇİ , Ak Parti İlçe Başkanı Uğur AYDEMİR , İlçe yönetimi ve kadın kolları başkanı, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali VELESTİN ve Süleymanlı halkının katılımıyla iftar yemeği gerçekleştirildi ve iftar yemeğine ilgi yoğun oldu.

          Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin in Süleymanlı Kasabasına kazandırdığı Süleymanlı Belediye Parkı içinde ki yeni yapılan düğün salonunda düzenlenen iftar yemeği, iftar vaktine kadar müzik grubunun çalmış olduğu tasavvuf müziği ezgileri ile devam etti. Süleymanlı Belediyesinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği halkın yoğun ilgisi ile iftar çoşkuyla açıldı. İftar yemeklerinin yenilmesinden sonra... Süleymanlı Belediye Başkanı Ali VELESTİN açılış Konuşmasını yaptı. Ak Parti İlçe  Başkanın Uğur AYDEMİR konuşmasından sonra  Manisa Milllet Vekili Recai BERBER in konuşması ile devam etti. 

           Manisa Milllet Vekili Recai BERBER in Konuşmasında ; Tüm halkımızın Ramazan ayının sağlık huzur ve barış içerisinde geçmesini tememni ettikten sonra. Süleymanlı Belediye Başkanı Ali VELESTİN 1 yıl gibi kısa bir süre içinde yapmış olduğu icraatlarını tek tek halka anlattı." 500 milyarla ihale edilen Dere islah projesi ile Süleymanlı halkının büyük bir problemi olan Sel suları ve çevre kirliliğinin önünü geçilerek daha düzenli bir çevre planı ile Süleymanlı halkınan kazandırılacağını söyledi. Dumlupınar İlk Öğretim Okulu içerisine165 m2 ek bina yapılarak. Anaokulu, labaratuvar sınıfı ve kazan dairesin tamamlandı. Bunun yanısıra Okul içerinde tüm kalorifer sistemi ilk defa okulumuza kazandırıldı. Söz verildiği gibi Süleymanlı - Eroğlu yolu arasında ki  bağlantı yolu 3 ay gibi kısa bir sürede açılarak otomatik bariyerli enzemin geçiti haline getirildi.Süleymanlı Halkının daha kaliteli su içmesi için (İçme suyu kuyuları) açıldı ve açılmaya devam ediliyor. Şu anda içinde bulunduğumuz Parkın  Çevre düzenleme çalışmaları, havuz ,ışıklandırmaları,çimleme ve düğün salonu bitirilerek Süleymanlı Halkının kullanımına açıldığını ve Ailelerimizle gönül rahatlığı içerisinde günlerimiz geçireceğimizi söyledi. 730  m2 Çok amaçlı  kapalı salonumuzun ihalesinin Ağustos 26 sında açılağını söyleyerek, Süleymanlı Kasabası içerinde gözle görülebilen değişikliklerin farkedildiği ve değişimin alt yapı çalışmaları, ana su borularını değişimi, parke taş döşeme çalışmaları, en önemlisi Süleymanlı Kasabasının geleceğine yön verecek olan 52 yıldır yapılmayan hali hazır imar çalışmaları ihale edilerek çalışmalarının  % 50 si bitirildi. Süleymanlı Belediyesine kazandırılan 2 adet Kamyonet ,1 kamyon , 1 otobüs, 1 silindir, 1 motorsiklet ve ilaçlama makinaları ile hizmetlerin kalitesi artırıldı. Yapmış olduğu bu yoğun çalışmalardan dolayı Süleymanlı Belediye Başkanı Kardeşim Ali VELESTİN e çok teşekkür eder ve çalışmalarının bu hızla devam etmesini temenni ederim dedi."

            İftar yemeğine katılan ;AK Parti Manisa milletvekili Recai BERBER , Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI , Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif ÇAKMAK,Ömer İŞÇİ ve Süleymanlı Belediye Başkanı Ali VELESTİN konuşmalar tamamlandıktan sonra halkın sorunları ile birebir ilgilenerek gecenin tamamlanmasında sonra vedalaşarak Medar kasabasında temaslarda bulunmak üzere ayrıldılar.

#album=00385#

Fotoğraflar : Aytuğ GİRGİN
Haber : Mustafa TEMİZEL

Bu haber 3458 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Magazin HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ