Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Kültür Sanat

Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın

Bilenler Bilmeyenlere Anlatsın
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Atatürk İlköğretim okulu ikinci kademe öğrencilerinin rol aldığı tiyatro oyunu okulun çok amaçlı salonunda sergilendi. Oyun bu sene 4 seansta sunuldu. Birinci kademe öğrencilerine 2 seans, ikinci kademe öğrencilerine 1seans ve son olarak da okul velilerine 1 seans yapıldı. Öğrenciler ve okul velileri gösteriyi ilgiyle izledi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Tufan ÇELİK, gösteriyi çok beğendiğini dile getirerek, önümüzdeki yıl güncel konularla geliştirilip tekrar sunulması istediğini belirtti. Okul velileri de gösteriyi çok beğendiklerini ifade ederlerken, velilerden biri itirafta bulunarak: “Kızımın tiyatro çalışmalarına katılmasını pek istemiyordum ancak bu gösteriyi gördükten sonra fikrim değişti. Önümüzdeki yıl tekrar katılmasını istiyorum.” dedi.

Tiyatro çalışmalarını yürüten Türkçe Öğretmeni Mustafa Ali YILMAZ, sözlerinde “öğrencileriyle gurur duyuyorum. Ancak okulumuzun imkânları çok kısıtlı, ses sistemimizin yetersiz olması bizi olumsuz etkiliyor. İmkânsızlıklar içersinde bunun başarılması gerçekten takdire şayandır” dedi.

Oyunda rol alan öğrenciler: Beyza Afşar, Kadir Salman, Hatice Girgin, İbrahim Yalaza, Mehmet Söyler, Aykut Orhan İriş, Berkan Anaberk, Tayfun Umutlu, Burcu Işık, Mehmet Ak, Nermin Dambaş, Süheyla Ekelik, Özkan Yıldız.
Akhisar (Mustafa ÖZDEMİR)
#album=00297#


Bu haber 1254 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ