Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Kültür Sanat

Asuman Dabak'tan Kahkaha Fırtınası

Asuman Dabak'tan Kahkaha Fırtınası
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

 T.C. Turizm Bakanlığı'nın maddi katkılarıyla, Asuman Dabak Tiyatrosu’nun sahnelediği “Harika Doğum Günü”, adlı oyun dün gece Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda seyircisiyle buluştu. 

  Aynı zamanda Akhisarlı olan Asuman Dabak’ın yönettiği, Robin Hawdon’un son eseri olan “Harika Doğum Günü” adlı oyun izleyenlerden büyük beğeni topladı. Oyunun konusu ise şu şekilde; Geff en yakın arkadaşı olan Bob’un hayatına heyecan katmak ve aynı zamanda doğum günü sürprizi olarak bir otel odasında kız ayarlamıştır. Otel odası suit şeklindedir ve ara kapı her zaman kilitli tutulmaktadır. Öte yandan odanın diğer kısmını bir psikiyatri, sevgili adayı olan bir kız ile buluşup yemek için kiralamıştır. Fakat suit odanın ara kapısının kilitli olmaması ve odaya gelecek olan bayanların yanlış odalara girmesiyle durum içinden çıkılmaz bir hal alır. Tam bu sırada kat görevlisi Tanya’nın karışıklığı düzeltmek için çabaları da sonuçsuz kalacaktır. Kısacası tam bir curcunadır.

  Oyun kadrosunda ise Asuman Dabak, Jess Molho, Mehtap Bayri, Hande Kazanova ve Atila Karabulut yer aldı. Oyunu izleyenler arasında Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi de vardı. Oyun sonunda ise Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Asuman Dabak'a çiçek ve Akhisar'ın simgesi olan zeytinyağı hediye etti.

OYUNUN KÜNYESİ:
Yöneten: ASUMAN DABAK
Yazan: ROBIN HAWDON
Dekor: Ümit BİRSEL
Ses ve Işık: Erkan KARABULUT


#album=00194#
 



Bu haber 2178 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ