Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Kültür Sanat

2. Yıl Karma Sanat Sergisi Açıldı

2. Yıl Karma Sanat Sergisi Açıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

 Akhisar Sanat Derneği 2. Yıl Karma Sergisi, bugün saat 16:00 da Akhisar Sanat Derneği Binası'nda açıldı. 

 Açılış öncesi Akhisar Sanat Derneği Başkanı Ercan Yaren açılış ile ilgili konuşma yaptı. Yaren: " Büyük çabalar ile açmayı  başardığımız Akhisar Sanat 2. Yıl Karma Sergimize hepiniz hoş geldiniz. Akhisar sanat ekibi olarak geçen yıl ocak ayı içinde açtığımız 1. yıl sergimizden itibaren yaşadığımız bunca olumsuzluklara rağmen kurumsallaştığımız şu günlerde ilkinden daha güzel ve daha kaliteli bir sergi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda kuvvetlenerek daha büyük ve güzel sergiler açacağız. 2007 yılından itibaren hedefimiz Akhisar'da ki sanatçıları bir araya getirmektir. Bu açılışta diğer açılışlarda olduğu gibi bizimde teşekkür etmek istediğimiz bazı şeyler var.

  Öncelikle sergimize destek veren esnaflara teşekkür ediyoruz. Daha sonra asıl teşekkür etmek istediklerimiz ise; bizi 2008 1. Sanat Sergisi'nden itibaren hiç yanlız bırakmayan, bizleri her zaman yaratıcılığa özendiren ve 2. yıl Karma Sergisin'de de bizleri yanlız bırakmayan karma sergisi pankartına, bizlerin içinde bulunduğu durumu düşünerek bizlere her zaman yardım eden ve baskısı renksiz de olsa bizim dünyamızı renklendiren fotokopi makinalarına, kilo ile kumaş satıp bizi boya ve badana masraflarından kurtaran ucuz kumaş pazarlarına ve bu kumaşları tutan kalorifer borularına, eski sahiplerinin başlarına bela olmuş ama buna rağmen üzerlerinde bir sürü yaşanmışlık barındıran ve şimdilerde de dernek binamızın yaşamasını sağlayan kullanılmış eşyalara, bir türlü fırsat bulup tamir ettiremediğimiz ve bu yüzden az akan bu yüzden de su faturasının düşük gelmesini sağlayan emektar musluklarımıza, dar zamanlarda pratik fırsatlar sunan ucuzcu mağzalarına, nalburlara, evde unutulmuş ve bozulmuş fakat buna rağmen kapımızı boyamaya yeten bozuk boyalara ve yarısı kurumuş fırçalara, efişlerimizi sergileyen tavuk kolilerine ve bilimum iplere, bizleri hiç yanlız bırakmayan güneşe, aya ve soğuğa sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İşte bizim asıl sponsorlarımız ve teşekkürlerimizi hak eden dostlarımız bunlardır. Bu tür desteklerin tüm derneklere emsal teşkil etmesi dileğiyle herkese hoş geldiniz diyorum. " dedi.

  Serginin açılışına ise Özge Can Elman ve Ercan Semerci gerçekleştirdi. Serdide ise fotoğraf, heykel, karikatür, resim, ebru- hat- tezhip türünde eserler sergileniyor. Serginin ise 15 Mayıs Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olduğu belirtildi.


#album=00185#

Bu haber 904 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ