Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

08-08-2019 16:06 Kategori: Güncel

Zeytinliova’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret

Zeytinliova’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir ile mahalledeki zeytin işletmecilerini makamında ağırladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir ile mahalledeki zeytin işletmecilerini makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran’ı, Akhisar Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir ile mahalledeki zeytin işletmecileri Tahsin Tamer, Metin Eser, Muhittin Örnek, Mustafa Dündar ve Ahmet Ünal ziyaret etti. Muhtar Demir ve zeytin işletmecileri Genel Müdür Başaran’a kendisini ağırladıkları için teşekkürlerini sundu. Demir, MASKİ’nin çalışmalarından genel olarak memnun olduklarını ifade ederek, kurumu ne zaman arasalar geri dönüş sağlandığını belirtti. MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran da nazik ziyaretleri için Mahalle Muhtarı Demir’e ve zeytin işletmecilerine teşekkür ederek, “17 ilçemizde önemli yatırımlara hayat veren bir kurumuz. Zeytinliova belde durumundan mahalleye dönüşen büyük yerleşim yerlerinden biri. Bu noktadan hareketle mahallemizde yapmayı planladığımız çalışmaları görüştük” dedi. 

Zeytinliova’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret
Zeytinliova’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret



Bu haber 786 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ