Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

06-11-2020 12:24 Kategori: Güncel

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Yapıldı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Yapıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi 2020/2021 eğitim yılı için Akhisar’da ikamet eden üniversiteli öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere eğitim yardımında bulundu."

Haber Akhisar

Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi 2020/2021 eğitim yılı için Akhisar’da ikamet eden üniversiteli öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere eğitim yardımında bulundu.

Toplamda 226 öğrenciye yardım ettiklerini kaydeden ilçe müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU “ Akhisar müftülüğü olarak artık gelenek haline getirdiğimiz eğitim yardımını bu yılda gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bugün itibariyle cömert Akhisar halkının bizlere emanet ettiği bağışları Akhisar’da ikamet eden, 4 yıl ve üzeri lisans eğitimi gören 226 yavrumuza 500 ila 750 TL olmak üzere eğitim yılına başlarken birer katkıda bulunması temennisiyle hesaplarına yatırmış bulunuyoruz. Gençlerimiz de okullarından mezun olup vatana ve millete faydalı bireyler olarak kendilerini yetiştirince bizlere ve Akhisar halkına teşekkür etmiş minnettarlıklarını göstermiş olacaklardır. Rabbim bu hayra vesile olanlardan ebeden razı olsun.”  ifadelerini kullandı.



Bu haber 4047 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ