Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-05-2019 16:13 Kategori: Güncel

Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat

Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Ulucami Mahallesi’ne bağlı 380 Sokak’taki yeni yerleşim alanında ortaya çıkan altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla kanalizasyon hattı döşedi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Ulucami Mahallesi’ne bağlı 380 Sokak’taki yeni yerleşim alanında ortaya çıkan altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bulunan 380 Sokak’ta yeni yerleşime açılan alanda hat döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından döşenen kanalizasyon hattı ile yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı kısa süre içerisinde giderildi. 

"Aldığımız hizmetlerden çok memnunuz"

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, "Mahallemize bağlı 380 Sokak’ta yeni yapılan hanelerimize sıfırdan kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. MASKİ ekipleri sağ olsunlar ne söylesek yerine getiriyor. Sokak sokak her yerde hizmet için çalışıyorlar. Aldığımız hizmetlerden gerçekten çok memnunuz. Önümüzdeki süreçte de daha faydalı çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Bu hizmetlerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran’a çok teşekkür ederiz ve selamlarımızı iletiriz” dedi.

Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat
Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat
Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat
Ulucami’ye MASKİ’den Yeni Hat



Bu haber 654 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ