Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-12-2017 13:46 Kategori: Güncel

Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Altay Uğur Gül tekrar atandı

Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Altay Uğur Gül tekrar atandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Prof. Dr. Altay Uğur Gül Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürlüğü görevine tekrar atandı."

Haber Akhisar

Prof. Dr. Altay Uğur Gül Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürlüğü görevine tekrar atandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gül  "4 Aralık 2014 tarihinde üç yıllığına atanmış olduğum Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürlüğü görevim 4 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş olup, aynı göreve, üç yıllığına tekrar atanmış bulunmaktayım. Bu görevi, 15 yıldır görev yaptığım ilçemize, üniversitemize ve ülkemize hizmet vesilesi olarak görmekteyim" dedi.

Gül, “Akhisar en önemli tütün üretim merkezlerinden birisidir. Bunun yanında zeytincilik ve tavukçuluk sektöründe de Türkiye’nin en önemli firmaları faaliyetlerini sürdürmektedir. Üniversiteler, çevresinden başlayarak, başta bilim ve teknoloji üreten, toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet sunan, bulunduğu bölgenin ekonomisine, kültürüne, sosyal hayatına katkı sağlayan, değişimin ve dönüşümün öncülüğünü yapan kurumlardır. Bu açıdan bakıldığında, tarım şehri olan ilçemize, bir Tarım Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi kurulması sürecinin takip edilmesi ve sonuçlandırılması öncelik taşımalıdır” dedi.



Bu haber 1253 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ