Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

05-07-2018 15:52 Kategori: Güncel

Sünnetçiler’de MASKİ Farkı

Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı dönüşümünün tamamlandığı Akhisar’ın Sünnetçiler Mahallesi’ne hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek mahalle halkıyla buluştu. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı dönüşümünün tamamlandığı Akhisar’ın Sünnetçiler Mahallesi’ne hayırlı olsun ziyareti düzenleyerek mahalle halkıyla buluştu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi’nde Muhtar Ceyhun Kılınç ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Sezgin Gazi, MASKİ İlçe Şefi Murat İpek ile Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Uğur Topkaya ve teknik personel eşlik etti. 154 Mahalle Projesi ile 15 kilometre altyapı ve 26 bin metrekare kilit parke taş döşenen mahallede büyük bir dönüşüme imza atıldı. Genel Müdür Coşkun, Sünnetçiler’de hayata geçirilen çalışmaların hayırlı uğurlu olması diledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde il genelinde önemli projelere hayat verdiklerini belirten Genel Müdür Coşkun, Manisa’nın kalkınması noktasında çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

“Hayalimizde dahi olmayan işler yapıldı”

Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç, “Mahallemize yapılan hizmetlerden ziyadesiyle memnunuz. Hayalimizde dahi olmayan işler yapıldı. Sağolsun Genel Müdürümüz de buralara kadar geldiler, bizlerle ilgilendiler. Bu bile bizler için bir lütuftur. Hizmetler elbette ki bitmez. Cengiz Başkanımıza da selamlarımızı iletiriz. Allah kendisine sağlık sıhhat versin ki daha nice başarılı işlere imza atsın” dedi.

Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
Sünnetçiler’de MASKİ Farkı
Sünnetçiler’de MASKİ Farkı



Bu haber 2977 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ