Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

21-01-2022 09:11 Kategori: Güncel

Süleyman Erdem’in 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Karne Mesajı

Süleyman Erdem’in 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Karne Mesajı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Saygıdeğer Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Değerli Velilerimiz, zorlu sürece rağmen kararlılıkla sürdürdüğümüz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunuyoruz."

Haber Akhisar

Saygıdeğer Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Değerli Velilerimiz, zorlu sürece rağmen kararlılıkla sürdürdüğümüz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunuyoruz.

İlçemizde 124 okulumuzda, 29442 öğrencimiz bugün karne alıyor. Umudumuz, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan saygıdeğer öğretmenlerimizin heyecanını paylaşıyor, iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.

Saygıdeğer Meslektaşlarım;

Gelecek nesilleri yetiştiren, toplumumuza yön veren, yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için gösterdiğiniz emek ve gayretten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Salgın sürecine rağmen, kararlılıkla, kesintisiz biçimde ortaya koyduğunuz özveri her türlü takdirin üzerindedir. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir yaşam biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sizlerle birlikte ülkemizin maddi ve manevi kalkınması, eğitim ortamlarının niteliğinin artırılması adına her geçen gün daha iyiye ulaşmayı hedefliyoruz. “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” ilkesi ile 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde, azim ve kararlılıkla, ilk günkü heyecan ile bu yolda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Sevgili Öğrencilerim;

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınızı paylaşıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyorum.

Sizler ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Karnenizin sadece bir araç olduğunu unutmayın. Umutlarınız, cesaretiniz, inancınız ve kendinize olan güveninizdir asıl olan. Başarının yolu herkese açık… Yeter ki hedefinizi doğru seçin ve planlı olun. Hedeflerinizi gerçekleştirirken en iyi arkadaşınız kitaplarınız olsun. Daima okuyun… Okuma azminiz ve motivasyonunuz hep daim olsun sevgili öğrencilerim…

Değerli Velilerimiz;

Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Onlar için ne kadar çok çalışsak azdır. Bizler yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve destek personelimizle birlikte büyük bir kadro ile çocuklarımızın daima yanındayız. Pandeminin zorluklarına rağmen bu süreçte de bizlere verdiğiniz destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Karnelerinin bir araç olduğunu, çocuklarımızın sosyal, kültürel, duygusal, zihinsel ve fiziksel yeteneklerinin de notlarla ölçülemeyecek kadar mükemmel olduğunu da unutmayalım. Yarıyıl tatilinde çocuklarınızla güzel ve kaliteli zaman geçirmeniz dileğiyle…

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemini tamamladığımız bu günde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmesini, en kısa sürede tekrar öğrencilerimizle buluşmayı diliyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.



Bu haber 685 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ