Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

12-08-2018 14:04 Kategori: Güncel

Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor

Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesindeki Şehitlioğlu Mahallesi’ne bağlı Şehitler’in içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için 4 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesindeki Şehitlioğlu Mahallesi’ne bağlı Şehitler’in içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için 4 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Kula ilçesindeki Şehitlioğlu Mahallesi’nin bağlısı olan Şehitler’in su sorununu ortadan kaldırmak için 4 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmalarına başlandı. Şehitlioğlu Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposundan Şehitler’in içme suyu deposuna su aktarımı sağlamak için başlanan hat döşeme çalışması tamamlandığında vatandaşlar yeterli içme suyuna kavuşmuş olacak.

“Mahallemizin bağlısı olan Şehitler’in sorunu ortadan kalkıyor”

Kula’nın Şehitlioğlu Mahalle Muhtarı Nurullah Erçin, mahallenin bağılısı olan Şehitler’de yıllardan beri vatandaşların susuzluk çektiğini ve MASKİ’nin başlattığı hat döşeme çalışması ile bu sorunun ortadan kalkacağını belirtti. Muhtar Erçin, “Mahallemizin bağlısı durumunda olan Şehitler’de yaşayan vatandaşlarımız susuzluk çekmekteydi. Daha öncelerde yapılan içme suyu sondajlarından verim elde edilemediği için MASKİ, Şehitlioğlu mahallemizdeki içme suyu deposundan bağlımızda bulunan depoya hat döşeyerek su aktarımı sağlayacak. Bu çalışma sayesinde vatandaşlarımızın yıllardan beri çektiği sorun son bulacak. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor
Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor
Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor
Şehitler Sakinleri İçme Suyuna Kavuşuyor



Bu haber 2266 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ