Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

07-02-2022 08:36 Kategori: Güncel

Seğirdim’in Su Sorunu Çözülüyor

Seğirdim’in Su Sorunu Çözülüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Semerkaya bağlısında yaşanan su sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla yeni sondaj kuyusu açtı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Semerkaya bağlısında yaşanan su sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla yeni sondaj kuyusu açtı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Semerkaya bağlısında yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 3 litre verime ulaşılan kuyudan alınan numune, test edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezine gönderildi. Test sonucunun olumlu çıkmasının ardından hat bağlantıları yapılacak olan sondaj kuyusu ile bağlı için büyük sorun haline gelen su sorunu çözüme kavuşacak.

“En önemli ihtiyacımız suya ulaşım açısından önemli bir çalışma”

Seğirdim Mahalle Muhtarı Ahmet Doğru, Semerkaya bağlısında büyük su sorunu olduğunu belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, bu sorunumuzu ortadan kaldırmak adına yeni bir sondaj kuyusu açtı. Suya ulaşıldı. Sondaj ile su sıkıntısının çözüleceğini düşünüyorum. En önemli ihtiyacımız suya ulaşım açısından önemli bir çalışma. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seğirdim’in Su Sorunu Çözülüyor
Seğirdim’in Su Sorunu Çözülüyor
Seğirdim’in Su Sorunu Çözülüyor



Bu haber 569 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ