Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

18-01-2022 14:54 Kategori: Güncel

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni sondaj kuyusu açtı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni sondaj kuyusu açtı. Açılan yeni sondaj, özellikle yaz aylarında etkisini gösteren su sorununu ortadan kaldıracak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 10 litre verime ulaşılan kuyudan alınan numune, test edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezine gönderildi. Test sonucunun olumlu çıkmasının ardından hat bağlantıları yapılacak olan sondaj kuyusu ile özellikle yaz aylarında yaşanan su sorunu ortadan kalkacak.

Muhtar Doğru’dan Başkan Ergün’e Teşekkür

Seğirdim Mahalle Muhtarı Ahmet Doğru, Çaltılıçukur bağlısında özellikle yaz aylarında su sorununun yaşandığını belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, bu sorunumuzu ortadan kaldırmak adına yeni bir sondaj kuyusu açtı. Çok da güzel suya ulaşıldı. Bu sondaj ile uzun yıllar su sorunu yaşamayacağımıza inanıyoruz. Yapılan bu çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı
Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı



Bu haber 632 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ