Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

20-08-2020 14:37 Kategori: Güncel

Musalar’ın da Yolu Tamamlandı

Musalar’ın da Yolu Tamamlandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Musalar Mahallesi’nin karayollarıyla bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Musalar Mahallesi’nin karayollarıyla bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan Musalar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, şehrin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Akhisar ilçesi Musalar Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan 2 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışmaları Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Aybars Özbilgin, Musalar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız ile birlikte inceledi. Yapılan çalışmanın mahallesi için önemini vurgulayan Musalar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Musalar’ın da Yolu Tamamlandı
Musalar’ın da Yolu Tamamlandı
Musalar’ın da Yolu Tamamlandı
Musalar’ın da Yolu Tamamlandı



Bu haber 2849 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ