Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

04-08-2017 15:51 Kategori: Güncel

Muhtarlardan Maski’ye Hizmet Teşekkürü

Muhtarlardan Maski’ye Hizmet Teşekkürü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile Akhisar’ın Atatürk, Ulu Camii ve İnönü mahallelerinin muhtarları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti."

Haber Akhisar

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile Akhisar’ın Atatürk, Ulu Camii ve İnönü mahallelerinin muhtarları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, gerçekleştirmiş olduğu dere temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları ile vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesinde yürütülen faaliyetler dolayısıyla MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Akhisar’ın Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, İnönü Mahalle Muhtarı Figen Saklıca ve Ulu Camii Mahalle Muhtarı Fatma Bayır ziyaret etti. Ziyarette, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak da yer aldı. Muhtarlar, yapılan hizmetler nedeniyle MASKİ’ye teşekkür ederek çalışmalar sayesinde dere yataklarının artık daha güvenli olduğunu söylediler.

“Manisalıların hayatını kolaylaştırıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, il genelinde yürüttükleri dere temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları ile önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “17 ilçede ihtiyaç sırasına göre belirlediğimiz derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk imalatı gibi çalışmalarımızla Manisalıların can ve mal güvenliğini sağlıyoruz. Dere yataklarında yaptığımız çalışmalarla bitki kalıntıları, akıntı ile biriken kum ve çakıl gibi rüsubattan dolayı oluşan tıkanıklığı ve kötü kokuyu ortadan kaldırıyoruz. Muhtarlar derneği başkanları ile Akhisar ilçemizdeki muhtarlarımız da bizleri onure ederek teşekkür ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.



Bu haber 1121 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ