Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-01-2020 15:36 Kategori: Güncel

Muhtardan, Başkan Ergün’e Karla Mücadele Teşekkürü

Muhtardan, Başkan Ergün’e Karla Mücadele Teşekkürü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, vatandaşların hayatının olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösteriyor."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, vatandaşların hayatının olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösteriyor. Akhisar’da Göcek ve Sarnıç grup yolunda da bir çalışma gerçekleştiren karla mücadele ekipleri, mevcut güzergâhın ulaşıma açık kalmasını sağladı. Ekiplerin özverili çalışması nedeniyle memnuniyetini paylaşan Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının Manisa’da hayatı olumsuz etkilememesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar’da Göcek ve Sarnıç grup yolunda da özverili bir çalışma gerçekleştiren karla mücadele ekipleri, mevcut güzergâhın ulaşıma açık kalmasını sağladı. Vatandaşların bir mağduriyet yaşamaması için özveriyle mücadele eden ekiplerin çalışması Göcek Mahalle Muhtarı Erol Kayan tarafından da takdirle karşılandı. Mahalle Muhtarı Kayan, gerçekleştirilen çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Muhtardan, Başkan Ergün’e Karla Mücadele Teşekkürü
Muhtardan, Başkan Ergün’e Karla Mücadele Teşekkürü



Bu haber 854 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ