Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

16-11-2020 12:34 Kategori: Güncel

MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj

MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesinde mevcut içme suyu şebekesinde yaşanan sıkıntılar nedeni ile mahalleye yeni sondaj kuyusu açtı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesinde mevcut içme suyu şebekesinde yaşanan sıkıntılar nedeni ile mahalleye yeni sondaj kuyusu açtı. Saniyede 3 litre verim elde edilen su kuyusu için mahalleliler tarafından kurban kesildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde açtığı sondaj kuyularıyla su sıkıntısı çeken yerleşim yerlerinin problemlerini ortadan kaldırmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bu kapsamda, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesi’ndeki şebeke suyunun yetersiz olmasından ötürü başlattığı yeni sondaj çalışmasını 235 metre derinlikte tamamladı. Saniyede 3 litre verim elde edilen yeni sondaj kuyusu, İçme Suyu Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü İlker Kılıç ve Akhisar Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Aybars Özbilgin’in katılımı ile kurban kesilerek dualar eşliğinde açıldı.

Su sıkıntısı ortadan kalkacak

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni sondaj çalışmasının su sıkıntısını ortadan kaldıracağını belirten Mahalle Muhtarı Mustafa Akdeniz, "Mahallemizdeki mevcut durumdan dolayı uzun bir süredir sıkıntılar yaşıyorduk. Bu nedenle yeni bir sondaj talebimiz oldu. Sağ olsunlar MASKİ ekipleri talebimiz karşısında hemen gelip çalışmaya başladılar. İlgi ve alakalarından dolayı ve yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimize mahallelimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj
MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj
MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj
MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj
MASKİ’den Doğuca’ya Yeni Sondaj



Bu haber 4006 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ