Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-05-2018 12:15 Kategori: Güncel

Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü

Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi’ne bağlı 123 Sokak Marangozlar Sitesi’nde esnafların talebi üzerine içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirdi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi’ne bağlı 123 Sokak Marangozlar Sitesi’nde esnafların talebi üzerine içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sorunsuz altyapı için il genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi 123 Sokak Marangozlar Sitesi’nde esnafların talebi üzerine başlatılan içme suyu şebeke hattı çalışması tamamlandı. Marangozlar Sitesi esnafları,MASKİ’ye yaptıkları başvuru sonrasında yapılan içme suyu şebeke hattı için yetkililere teşekkür etti.

“Su olmazsa olmazımız”

Hürriyet Mahalle Muhtarı Yakup Demir, “Marangozlar Sitesi’nde ilave içme suyu şebeke hattı ihtiyacı vardı. Esnafımız sıkıntısını MASKİ’ye bildirdi. Sağ olsunlar yetkililer hat döşeme çalışmasını tamamlayarak esnafın yüzünü güldürdü. Su olmazsa olmazımız. Günlük hayatımızda olsun çalışma hayatımızda olsun sağlıklı ve kaliteli su tüketmek hepimizin hakkı. MASKİ kurulduğundan bu zamana kadar daha da kaliteli suya kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çalışmalardan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. 

Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü
Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü
Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü
Maski, Esnafın Yüzünü Güldürdü



Bu haber 1122 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ