Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

30-08-2017 09:53 Kategori: Güncel

Maski Bayram Tatilinde de Vatandaşın Yanında

Maski Bayram Tatilinde de Vatandaşın Yanında
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Dağdere Mahallesi’nin su ihtiyacını karşılamak için bayram tatilinde de mahalleye tankerlerle içme suyu taşıyarak vatandaşı mağdur etmiyor."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Dağdere Mahallesi’nin su ihtiyacını karşılamak için bayram tatilinde de mahalleye tankerlerle içme suyu taşıyarak vatandaşı mağdur etmiyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yoğun mesai harcıyor. Cazibeli su kaynağından içme suyu ihtiyacı karşılanan Akhisar’ın Dağdere Mahallesi’nde sıcak hava ve artan su sarfiyatı nedeniyle depodaki su seviyesi azalma gösteriyor. Bu kapsamda, mahallede ortaya çıkan içme suyu ihtiyacı, MASKİ ekiplerinin çalışmaları ile vatandaşa hissettirilmiyor. Bayram tatilinde mesaisine devam eden ekipler, tankerlerle mahalledeki içme suyu deposuna takviyede bulunuyor.

Dağdere’nin altyapısı da yenilenecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, İller Bankası ortaklığı ile Dağdere’nin eski kanalizasyon hattına neşter vuracak. Mahallenin altyapısını daha sağlıklı hale getirecek çalışma ile geçmişten gelen bir sorun daha son bulacak.

“İdare olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisalıların ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olduklarını ifade ederek, “Hemşerilerimizin su sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarımız il genelinde aralıksız bir şekilde devam ediyor. İdare olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Yaz mevsiminde hemşerilerimizin susuz kalmaması için ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Akhisar ilçemizin Dağdere Mahallesi’ndeki artan su ihtiyacını gidermek için içme suyu tankerlerimiz ile depoya su takviyesi gerçekleştiriyoruz. Bayram tatilinden sonra hemşerilerimizin sorununa kalıcı çözüm üretmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Maski Bayram Tatilinde de Vatandaşın Yanında
Maski Bayram Tatilinde de Vatandaşın Yanında
Maski Bayram Tatilinde de Vatandaşın Yanında



Bu haber 1097 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ