Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

29-04-2017 09:28 Kategori: Güncel

Konsere gel Akhisar'a iz bırak

Konsere gel Akhisar'a iz bırak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Kurtalan Ekspres, Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin yürüttüğü Akhisar’a İz Bırak kampanyası için Akhisar’a geliyor."

Haber Akhisar

Kurtalan Ekspres, Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin yürüttüğü Akhisar’a İz Bırak kampanyası için Akhisar’a geliyor.

TOBB Akhisar Kadın Girşimciler Temsilciliği’nin, Eski Tekel Fabrikası’nda kurulacak 4 yıllık fakülte inşaatına destek amaçlı düzenlediği ve Can Ticaret’in katkıları ile gerçekleşecek konser 9 Mayıs Salı günü Akhisar Amfi Tiyatro’da olacak.

 Akhisar'a İz Bırak kampanyası iletişim komisyonunda ve Akhisar Kadın Girişimciler ekibinde yer alan Nigar Burkay'ın fikri ve önerisi ile planlanan destek konseri ile Burkay; Akhisar Kadın Girişimciler olarak böyle bir etkinlikle Akhisar’a İz Bırak kampanyasına destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Konserin tüm gelirlerinin Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne kalacağını söyleyen Akhisar Kadın Girişimciler Temsilciliği Başkanı Nefise Şükran Füzün; tüm Akhisarlılar’ı birlik ve beraberlik içerisinde böylesine özel bir gece için biletlerini alarak Akhisar'a iz bırakmaya davet etti. Füzün; Akhisarımız içinde yaşayan herkese aş olmuş, eş olmuş kadim bir şehirdir. Bugüne dek hiçbir karşılık beklemeden bizleri bağrına basan bu kadim şehri yükseltip yüceltmek  Akhisar Sevdalıları olarak boynumuzun borcudur.

Akhisar'ımızda hayata geçecek olan 4 yıllık fakülte şehrimizin önünü açacak. Bu fakülte veya fakültelerin Akhisarımız'da varolması için kurulan Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneğimiz'e, Akhisar'a İz Bırak Kampanyasına destek amaçlı düzenlenecek olan konser vesilesiyle şehrimize sahip çıkma fırsatı yakaladığımız için organizasyon komitesine teşekkürlerimi sunarım.

Yüce gönüllü Akhisar Sevdalılarından ricam; biletini alıp, konsere gelerek, 4 yıllık fakülte inşaatına destek olmaları ve Akhisar'a iz bırakmalarıdır” dedi.

Konser biletleri Kültür Kitap Evi, Egea, Akhisar Öğretmenevi ve Tahir Ün Caddesi’ne kurulacak Akhisar’a İz Bırak stantından temin edilebilecek.



Bu haber 1087 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ