Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

12-07-2021 08:27 Kategori: Güncel

Kayıp Vatandaş Sağ Olarak Bulundu

Kayıp Vatandaş Sağ Olarak Bulundu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar’ın Kırsal Mecidiye Mahallesinde kaybolan engelli vatandaş Jandarma ve Afat ekiplerince sağ olarak zeytinlikte bulundu. "

Haber Akhisar

Akhisar’ın Kırsal Mecidiye Mahallesinde kaybolan engelli vatandaş Jandarma ve Afat ekiplerince sağ olarak zeytinlikte bulundu.

Edinilen bilgilere göre Akhisar’ın Kırsal Mecidiye Mahallesi Merkez J.Krk.K.lığı sorumluluk bölgesi ikamet eden S.G. isimli şahıs İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek zihinsel engeli olan eşi Z.G.’nin 07.07.2021 günü saat:19.00 sıralarında ayrıldığını ve bir daha haber alamadığını, eşinin son zamanlarda sürekli evden habersiz bir şekilde ayrıldığını belitti. Hemen harekete geçen Akhisar İlçe Jandarma komutanlığı kayıp olayı ile ilgili Manisa AFAD, İzmir AFAD, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Manisa Kom Ekipleri tarafından arama taramaya başlandı. Kayıp olan vatandaş 09.07.2021 günü saat 20.00 sıralarında Akhisar ilçe Jandarma Komutanlığı 2.Asayiş Timi tarafından  Mecidiye mahallesinden  yaklaşık 1,5 km uzaklıktaki zeytin bahçesinin içerisinde bulundu. Kayıp olarak aranan ve daha sonra  bulunan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu  öğrenildi.

Kayıp Vatandaş Sağ Olarak Bulundu
Kayıp Vatandaş Sağ Olarak Bulundu



Bu haber 609 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ