Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-05-2017 13:31 Kategori: Güncel

Kayalıoğlu’na yağmursuyu hattı döşenecek

Kayalıoğlu’na yağmursuyu hattı döşenecek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Kayalıoğlu Mahallesi’ne döşeyeceği yağmursuyu hattı öncesinde demiryolu ve karayolu altından yatay delgi ile geçiş yaptı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Kayalıoğlu Mahallesi’ne döşeyeceği yağmursuyu hattı öncesinde demiryolu ve karayolu altından yatay delgi ile geçiş yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahalleleri yağmursuyu hatları ile donatıyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’nın Akhisar ilçesine bağlı Kayalıoğlu Mahallesi için proje hazırlıklarını tamamladığı yağmursuyu hattı için önce keşif ardından da yapım ihalesine çıkılacak. Toplamda 880 metre uzunluğunda döşenecek olan yağmursuyu hattı için demiryolu ve karayolu altından yatay delgi ile geçiş yapıldı.

MASKİ ekipleri ortaya çıkan sıkıntılara anında çözüm üretiyor

Kayalıoğlu Mahalle Muhtarı Armağan Ağdanlı, genel olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduğunu ifade etti. Muhtar Ağdanlı, “Altyapı konusunda bir sıkıntı çekmiyorduk. Mahallemizde geçen yıl yağmursuyu sorunu ortaya çıktı. Sağolsun MASKİ ekipleri hemen çalışmalara başladı. İçme suyu isale hattımıza da kısa bir ilave yapılacak. Bugüne kadar ne zaman Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ’ye gitsek çok iyi karşılandık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Cengiz Başkana çok çok selam ediyoruz” dedi.  

Kayalıoğlu’na yağmursuyu hattı döşenecek
Kayalıoğlu’na yağmursuyu hattı döşenecek
Kayalıoğlu’na yağmursuyu hattı döşenecek



Bu haber 1026 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ