Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-12-2018 10:38 Kategori: Güncel

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmıyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Cumhuriyet mahallesinde 12.12.2018 günü gece geç saatlerde meydana gelen motosiklet hırsızlarını İlçe Jandarma Komutanlığı kısa sürede ele geçirdi."

Haber Akhisar

Akhisar Cumhuriyet mahallesinde 12.12.2018 günü gece geç saatlerde meydana gelen motosiklet hırsızlarını İlçe Jandarma Komutanlığı kısa sürede ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre 12.12.2018 günü gece geç saatlerde Akhisar Cumhuriyet mahallesinden Mondial marka motosikleti düz kontak yaparak çalan S.T. ve S.S. Musalar mahallesinde motosikleti burada yol kenarına terk ederek sabaha karşı saat 05 : 00 sıralarında A.Ö.nün evinin önündeki otomobili de düz kontak yaparak çaldılar. A.Ö.nün evinin önündeki otomobilin sesini duyan ve evinin önünde aracının olmadığını gören araç sahibi oradan uzaklaşan araç hırsızlarını hemen jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine varan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri motosikleti kontrol ettiğinde motorun hala sıcak olmasından dolayı Motosiklet sahibine ulaşarak bilgi verdi. Daha sonra olayın geliştiği Musalar mahallesinden hareket ederek aramaya çalışmalarına başlayan Jandarma ekipleri sürdükleri iz kısa sürede sonuç verir ve araç sabah sat 08.00 sıralarında Sındırgı istikametinden Akhisar yönüne geldiğini belirler ve çalınan araç Yeniceköy yol kavşağına geldiğinde durdurulmak istendiğinde şüpheliler aracı yol üzerinde bırakarak Gördük çayı istikametine zeytinliklerin içerisine kaçarak izlerini kaybettirmeyi başarırlar.

Olayın peşini bırakmayan Jandarma ekipleri, tekrar iz sürme çalışmalarına başlayarak Jandarma yaklaşık olarak 200m. sonra çamura saplanmış bir tane ayakkabı bulmasında sonra şüphelilerin kaçış istikametlerini belirledi. Geniş güvenlik tedbiri alarak yağmurda, çamurda izleri takip ederek Jandarma saat 13:30 -14.00 sıralarında Şüphelileri Gökçeahmet rampasında ana yola çıktıkları esnada Çiftçi mallarını koruma personellerinin de yardımıyla kıskıvrak yakaladı.Şüphelilerden S.S.nin bir ayağında ayakkabısının olmadığı ve kıyafetlerinin tamamının ıslak olduğu görüldü.Yakalanan şüpheliler Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayda çalınan motosiklet ile otomobil sahiplerine teslim edilerek mağduriyetleri giderildi. Jandarmanın bu başarılı operasyonuna aracı ve motosikleti çalınan vatandaşlar teşekkür etti.



Bu haber 850 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ