Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

18-12-2017 15:49 Kategori: Eğiitim

Fen Lisesi ve Akhisar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Protokol İmzaladı

Fen Lisesi ve Akhisar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Protokol İmzaladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Üniversitelerle Akademik olarak imzaladığı protokollerden sonra Sosyal ve Sportif alanda da kurum ve kuruluşlarla işbirliği protokolleri imzalamaya devam ediyor."

Haber Akhisar

Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Üniversitelerle Akademik olarak imzaladığı protokollerden sonra Sosyal ve Sportif alanda da kurum ve kuruluşlarla işbirliği protokolleri imzalamaya devam ediyor. Akhisar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Akhisar Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi arasında imzalanan sosyal ve bilimsel iş birliği protokolü, 18 Aralık 2017 tarihinde Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti.

Protokol İmza Törenine; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü Coşkun Durmuş ve Müdür yardımcısı Kemal ÖLMEZ katıldı.

İş birliği protokol imzaları İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü Coşkun Durmuş tarafından atıldı.

Protokol kapsamında; ihtiyaç duyulabilecek hizmet içi eğitim, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim-öğretim ve sportif faaliyetler konularında uzmanlık desteği sağlanacak. Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencilerinin İlçe Spor Müdürlüğünün birimlerini ziyaret etmesine ve spor alanlarını kullanmasına imkân tanınacak.. Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ve İlçe Spor Müdürlüğü düzenlenen etkinliklere ortak olarak katılabilecek. Ulusal ve uluslararası kaynaklardan finanse edilmek üzere, ortak proje önerileri hazırlanması ve uluslararası programlara birlikte proje sunulması konusunda iş birliği yapılabilecek.

Fen Lisesi ve Akhisar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Protokol İmzaladı
Fen Lisesi ve Akhisar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Protokol İmzaladı



Bu haber 1461 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ