Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

14-12-2018 12:42 Kategori: Güncel

Erdelli’nin Deresi Temizlendi

Erdelli’nin Deresi Temizlendi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi’nde bulunan ıslahlı derede temizlik çalışmasını tamamladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi’nde bulunan ıslahlı derede temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi’nde daha önce ıslah ve korkuluk çalışması yapılan derede zamanla oluşan rüsubatı temizlemek için başlattığı 500 metrelik çalışmayı tamamladı. Deredeki temizlik çalışması sayesinde yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek hanelerin ve tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçildi.

“Büyükşehir ve MASKİ sorumluluklarını yerine getiriyor”

Mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, “Mahallemizden geçen deremizde MASKİ tarafından başlatılan temizlik çalışması noktalandı. Çalışma sonrasında temizlik yapılan alana baktığımızda farkı görebiliyoruz. Her yapılan iş başarıyla sonuçlanıyor. Büyükşehir ve MASKİ sorumluluklarını her zaman tereddüt etmeden yerine getiriyor. Biz de bu durumdan mahallem adına çok memnun kalıyoruz. Cengiz Başkanımızı çok seviyoruz ve her zaman da söylediğimiz gibi kendisinin yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Erdelli’nin Deresi Temizlendi
Erdelli’nin Deresi Temizlendi
Erdelli’nin Deresi Temizlendi



Bu haber 1263 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ