Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

30-12-2022 15:56 Kategori: Güncel

Ekipler Gece Gündüz İş Başında

Ekipler Gece Gündüz İş Başında
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Yatağan mahallesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda arızalanan motopomp sistemini yenileyerek vatandaşların su kesintisi yaşamasının önüne geçti."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Yatağan mahallesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda arızalanan motopomp sistemini yenileyerek vatandaşların su kesintisi yaşamasının önüne geçti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların içme suyu tüketimini kesintisiz ve kaliteli hale getirmek adına çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, arızalanan sistemleri kısa süre içerisinde çalışır hale getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar İlçesine bağlı Yatağan mahallesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda meydana gelen motopomp arızasına anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasının önüne geçti. Gece geç saatlerde meydana gelen arızanın ekiplerin başarılı çalışmaları ile giderildiğini ifade eden Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında çalışmalarımız deva ediyor. Özellikle vatandaşlarımıza kesintisiz içme suyunu ulaştırma noktasında yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.

Ekipler Gece Gündüz İş Başında
Ekipler Gece Gündüz İş Başında
Ekipler Gece Gündüz İş Başında



Bu haber 539 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ