Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-12-2021 08:43 Kategori: Siyaset

Deva Partisi İstişare Toplantısı Yapıldı

Deva Partisi İstişare Toplantısı Yapıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Deva Partisi Manisa il teşkilatı, il başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç başkanlığında teşkilatlanması tamamlanan ilçe başkanları ile birlikte önceki gün bir araya geldiler."

Haber Akhisar

Deva Partisi Manisa il teşkilatı, il başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç başkanlığında teşkilatlanması tamamlanan ilçe başkanları ile birlikte önceki gün bir araya geldiler.

Hacıoğlu Restaurantda düzenlenen ilçe başkanları ile istişare toplantısına Faik Kav (Yunusemre İlçe Bşk.), Erhan Tepe (Akhisar İlçe Başkanı), Tolga Pulat (Şehzadeler İlçe Bşk.), Salih Çelik (Salihli İlçe Bşk.), Muhammed Süleyman Şahin (Turgutlu İlçe Bşk.), A. Zeki Doğan (Soma İlçe Bşk.), Nurettin Biçer (Kula İlçe Bşk.), Veli Kaya (Selendi İlçe Bşk.), Harun Yaman (Köprübaşı İlçe Bşk.) katıldılar. Tolga Şıray (Alaşehir İlçe Bşk.) ise sağlık nedeniyle katılamadı. Toplantıya, ayrıca Manisa İl teşkilat Başkanı Sertaç Teker ve ilçelerin ilçe teşkilat başkanları da katılım sağladılar.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen toplantıda, il başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç Manisa il teşkilatı olarak ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü, Deva Partisinin iktidarı için Manisa Deva Partisi olarak her kademedeki tüm kadroları ile seçime hazır olduklarını ifade etti.

İlçe başkanları, “Deva Partisi iktidarı için her zamankinden daha inançlı ve güçlü bir şekilde il Başkanımız ile birlikte tek yürek olarak yolumuza devam ediyoruz” mesajı verdiler.

Deva Partisi İstişare Toplantısı Yapıldı
Deva Partisi İstişare Toplantısı Yapıldı
Deva Partisi İstişare Toplantısı Yapıldı



Bu haber 558 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ