Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

22-03-2021 08:50 Kategori: Güncel

CHP ATSO’yu Ziyaret Etti

CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ecz. Özgür Özel, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve"

Haber Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ecz. Özgür Özel, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Ekrem Kayserili, Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci, Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Murat Tınazlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şirin ziyaretçileri karşıladılar.

Erdayıoğlu yaptığı kısa açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi’ne Odamızı ziyaret ettikleri için teşekkür ederim. Sayın Başkanvekilim, Sayın Milletvekilim, Belediye Başkanımız ve Parti Teşkilatı Yöneticilerimizle Akhisar’ımız için neler yapabiliriz, Akhisar ve Türkiye ekonomisi, Pandeminin esnaf, tacir ve sanayicimiz üzerinde süregelen etkileri, Merkez Çarşıyı Canlandırma Projemiz, Kuyumculuk Sektörünün sorunları, Zeytinliova altyapı ve arıtma sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Kendilerinden yararlı bilgiler aldık. Biz ATSO olarak Akhisar için olumlu sonuç verebilecek her türlü projede kendilerine destek olabileceğimizi ilettik. Kendilerine ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
CHP ATSO’yu Ziyaret Etti
CHP ATSO’yu Ziyaret Etti


Bu haber 4171 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ