Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-09-2017 11:19 Kategori: Güncel

Canlar Büyükşehir Güvencesinde

Canlar Büyükşehir Güvencesinde
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da yapımını tamamladığı Geçici Hayvan Bakımevi’nin prosedür gereği işletimini de ilçe belediyesinden devraldı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da yapımını tamamladığı Geçici Hayvan Bakımevi’nin prosedür gereği işletimini de ilçe belediyesinden devraldı. Protokole atılan imzanın ardından bakımevinde incelemelerde bulunan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa’da yaşayan tüm canlıların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede yaşayan vatandaşların yanı sıra sokakta yaşayan canlıların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yasaya göre hayvan bakımevlerinin işletilmesinden sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, prosedür gereği Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi’nin işletimini ilçe belediyesinden devraldı. Devir işlemi Akhisar Belediyesinde gerçekleşti. Protokole Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Çakmak ile birlikte imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, ardından bakımevinde incelemelerde bulundu. Akbaş’a Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve bakımevi personeli de eşlik etti.

 

“Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar’a modern bir bakımevi kazandırdıklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Büyükşehir Yasası’na göre hayvan bakımevlerinin sorumluluğu Büyükşehir Belediyemizde bulunuyor. Yalnızca merkezde değil, 17 ilçemizde bulunan bakımevlerinin işletimini devralıyoruz. Akhisar ile başladık. Eksikler ve yapılması gerekenler ne ise aksatmadan en kısa sürede tamamlayacağız. Manisa’da yaşayan tüm canlıların yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Canlar Büyükşehir Güvencesinde
Canlar Büyükşehir Güvencesinde
Canlar Büyükşehir Güvencesinde
Canlar Büyükşehir Güvencesinde
Canlar Büyükşehir Güvencesinde
Canlar Büyükşehir Güvencesinde



Bu haber 1141 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ