Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

03-04-2018 16:22 Kategori: Güncel

Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı

Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına başladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesini altıyla üstüyle yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi’nde 7 buçuk kilometrelik içme suyu ve 11 buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları başladı. Ayrıca mahallede 200 metreküplük içme suyu deposunun inşaatında sona yaklaşıldı. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra mahalle sakinlerine sağlıklı ve güvenli altyapı temin edilecek.

“MASKİ bizlere ilaç gibi geldi”

Çamönü Mahalle Muhtarı Muhsin Demir, “MASKİ tarafından mahallemizde başlatılan altyapı çalışmaları bizlere ilaç gibi geldi. Yıllar önce mahallelimiz kendi imkanlarıyla alt yapı oluşturmuştu. Tabi ki yapılan altyapımızın malzemeleri iyi olmadığı ve aradan uzun zaman geçtiği için iyice eskimiş ve yıpranmıştı. Çalışmalar bittiğinde sağlıklı ve sorunsuz bir altyapıya sahip olacağız. MASKİ yetkilileri mahallemizi resmen baştan yaratıyor. Büyükşehir ve MASKİ’nin çalışmalarından çok memnun kalıyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ederiz. Allah onların eksikliklerini göstermesin” dedi.

Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı
Çamönü’ne Sağlıklı Altyapı



Bu haber 1258 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ