Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-06-2021 08:51 Kategori: Güncel

Büyükşehir ve Maski’den Sazoba Mahallesi’ne Ziyaret

Büyükşehir ve Maski’den Sazoba Mahallesi’ne Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Akhisar ilçesine bağlı Sazoba Mahallesi muhtarı ile bir araya geldi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Akhisar ilçesine bağlı Sazoba Mahallesi muhtarı ile bir araya geldi. Muhtar, mahallesinde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgi’nden oluşan heyet Akhisar ilçesine bağlı Sazoba Mahalle Muhtarı Önder Önlü’yü ziyaret etti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten heyet, Başkan Ergün adına getirdikleri hediyeleri muhtarlara takdim etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkilileri Muhtar Önlü’ye mahallesinde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Muhtar Önlü’den mahalle hakkında bilgi alan heyet gerekli çalışmaların yapılacağının bilgisini verdi. Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesi Muhtarı Önder Önlü, mahallede yapılan alt yapı çalışmalarının ardından herhangi bir sorun kalmadığını ifade ederek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. 

Büyükşehir ve Maski’den Sazoba Mahallesi’ne Ziyaret
Büyükşehir ve Maski’den Sazoba Mahallesi’ne Ziyaret
Büyükşehir ve Maski’den Sazoba Mahallesi’ne Ziyaret



Bu haber 491 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ