Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

02-09-2022 14:51 Kategori: Güncel

Büyük Zafer'in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak

Büyük Zafer'in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümünü coşkuyla kutlamak için çalışmaya devam ediyor."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümünü coşkuyla kutlamak için çalışmaya devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı yolunda en büyük zaferlerden birisi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin bu sene 100. yılı. Türkiye’nin düşman işgalinden kurtuluşu adına oldukça önemli bir tarih olan 30 Ağustos’ta yurdun dört bir yanında anma ve kutlama etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda Akhisar’da da zafer turu, fener alayı ve dj performansı ile Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak.

KASKINI VE BAYRAĞINI AL ZAFER TURUNA KATIL

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle resmi kutlamaların dışında ilk olarak Akhisar Belediyesi’nin ve AkhisaRiders Motosiklet Kulübü Derneği ile birlikte organize ettiği zafer turu saat 20.00’de Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde başlayacak. Belediye Başkanı Besim Dutlulu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyük Zafer’in 100. yılında, AkhisaRiders Motosiklet Kulübü Derneği ile birlikte gerçekleştireceğimiz zafer turuna tüm halkımızı bekliyoruz. Motosiklet fark etmeksizin, kaskını ve bayrağını alan tüm motosiklet severler katılabilir. Bayrağı olmayan sürücülere toplanma yerinde bayrak verilecektir” ifadelerini kullandı.

TÜRK BAYRAKLARI VE MEŞALELERLE YÜRÜNECEK

Zafer turunun ardından yine Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünden saat 21.00’de Fener Alayı programı başlayacak. Fener alayının bitiş yeri olan Akhisar Belediyesi önünde DJ performansı sergilenecek.

Tüm Akhisarlıları, ev ve işyerlerini bayraklarla donatılarak, akşam gerçekleşecek Fener Alayı coşkusuna davet eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şu ifadeleri kullandı: “Haydi Akhisar! Büyük Zafer'in 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayalım. 30 Ağustos Salı günü, ellerimizde Türk bayraklarımız ve meşalelerimizle yürüyoruz. Fener alayının sonrasında da Akhisar Belediyesi önünde gerçekleşecek DJ performansı ile 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.

Büyük Zafer’in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak
Büyük Zafer’in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak
Büyük Zafer’in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak
Büyük Zafer’in 100. Yılı Zafer Turu Ve Fener Alayı İle Kutlanacak



Bu haber 380 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ