Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

21-01-2020 16:46 Kategori: Güncel

Başaran, Akhisarlı Muhtarları Ağırladı

Başaran, Akhisarlı Muhtarları Ağırladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar ilçesi Çamönü Mahalle Muhtarı Yusuf Künel ile Akkocalı Mahalle Muhtarı Harun Alkan, Muştullar Mahalle Muhtarı Nurullah Şener ve Sağrakçı Mahalle Muhtarı Mesut Atasoy'u makamında ağırladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar ilçesi Çamönü Mahalle Muhtarı Yusuf Künel ile Akkocalı Mahalle Muhtarı Harun Alkan, Muştullar Mahalle Muhtarı Nurullah Şener ve Sağrakçı Mahalle Muhtarı Mesut Atasoy'u makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar ilçesine bağlı çeşitli mahallelerde görevlerini sürdüren muhtarları makamında konuk etti. Ziyarette Çamönü Mahalle Muhtarı Yusuf Künel, Akkocalı Mahalle Muhtarı Harun Alkan, Muştullar Mahalle Muhtarı Nurullah Şener ve Sağrakçı Mahalle Muhtarı Mesut Atasoy yer aldı. Mahallelerinde MASKİ ekiplerince yürütülen hizmetler sebebiyle teşekkürlerini belirten Akhisarlı muhtarlar, mevcut talep ve ihtiyaçlar noktasında da Genel Müdür Başaran’a fikirlerini ilettiler. Nazik ziyaretten ötürü teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, tüm ilçe ve mahallelerde olduğu gibi, Akhisar’da da yılmadan çalıştıklarını ifade etti. Başaran, “Muhtarlarımızın bizlere ilettiği talep ve düşünceler elbette çok kıymetli. Her ne kadar yaklaşık 1090 mahallenin tamamının altyapı gibi teferruatlı bir konudaki tüm istek ve taleplerini bir anda yerine getirebilmemiz mümkün olmasa da, var gücümüzle il genelindeki hizmetlerimizi başarıyla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.



Bu haber 1527 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ