Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-12-2021 08:41 Kategori: Siyaset

Bakırlıoğlundan Ali Filizkan’a Kutlama

Bakırlıoğlundan Ali Filizkan’a Kutlama
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulunda başkanlığa yeniden seçilen deneyimli gazeteci Ali FİLİZKAN’a bir kutlama mesajı gönderen CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU Manisa Gazeteciler Cemiyeti ilimizin köklü gazetecilik geçmişinde önemli bir yere sahip dedi."

Haber Akhisar

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulunda başkanlığa yeniden seçilen deneyimli gazeteci Ali FİLİZKAN’a bir kutlama mesajı gönderen CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU Manisa Gazeteciler Cemiyeti ilimizin köklü gazetecilik geçmişinde önemli bir yere sahip dedi.

Ali FİLİZKAN’ı Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilmesi nedeniyle kutlayan BAKIRLIOĞLU mesajında özellikle yerel basının ve basın emekçilerinin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Ne kadar zor koşullarda yayın hayatlarını sürdürdüklerini biliyoruz. Ve maalesef bir çoğu yerel yöneticilerin iktidarın baskısına maruz kalıyor.

Yine de meslek aşkıyla Manisa başta olmak üzere ülkenin dört bir yanında yerel gazeteler, televizyonlar internet basın kuruluşları çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti olarak basın ahlak ve ilkelerinden taviz vermeden, basın emekçilerinin huzurlu ve güvenli ortamda görev yapmaları, basın üzerindeki baskıların kaldırılması ve basın özgürlüğüne giden yolda verdiğiniz onurlu mücadelenizde yanınızda olduğumu belirtmek isterim.

Yerel basın, özellikle biz Milletvekillerinin halka ulaşmasındaki ön önemli araçlardan birisi.  Bu önemli görevi tarafsızca yerine getiren Manisa’mızın çok değerli basın yayın kuruluşlarına teşekkür ederim ifadelerine yer verdi.

Cemiyet’in 65 yıldır Manisa’lı gazeteciler için özveriyle çok emek verdiğini belirten Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU Başkan Ali FİLİZKAN ve seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.



Bu haber 504 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ