Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

19-11-2021 11:52 Kategori: Güncel

ATSO’dan Yeni Hizmet

ATSO’dan Yeni Hizmet
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, dijital ehliyet denen sayısal takograf kartı hizmeti vermeye başladı. Kamyon, kamyonet, otobüs sahipleri bundan böyle Manisa’ya gitmeden işlemlerini Akhisar'da halledebilecek."

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, dijital ehliyet denen sayısal takograf kartı hizmeti vermeye başladı.  Kamyon, kamyonet, otobüs sahipleri bundan böyle Manisa’ya gitmeden işlemlerini Akhisar'da halledebilecek.

Akhisar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu yaptığı açıklamada, “Odamız üyelerinden ve taşımacılık işiyle uğraşan bölgemizdeki esnaftan gelen yoğun talep üzerine dijital ehliyet denen sayısal takograf kartı verme yetkisini TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun desteğiyle Akhisar'a getirdik. Yıllardır Manisa’da devam eden takograf kartı verme işlemleri, bundan sonra Akhisar’da Odamızda yapılabilecek. Artık bu hizmetten faydalanmak isteyenler Manisa'ya gidip gelmek zorunda kalmayacak. Böylelikle yakıttan, özellikle de zamandan tasarruf sağlanmış olacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin gerekli evraklar ile Odamıza müracaat etmesi yeterli olacaktır. Başvuru işlemleri için Odamız tarafından ekstra bir ücret alınmamaktadır. Bu konudaki destekleri için Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunar, hizmetimizin Odamıza, üyelerimize ve şoför esnafına hayırlı olmasını dilerim” dedi.



Bu haber 707 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ