Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

15-09-2021 16:43 Kategori: Güncel

ATSO'dan Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği

ATSO'dan Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir adet araç bağışında bulunmak için Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Akhisar Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği ile protokol imzaladı. "

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir adet araç bağışında bulunmak için Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Akhisar Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği ile protokol imzaladı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Erdayıoğlu; Geçtiğimiz günlerde İlçe Emniyet Müdürümüz İlçe Emniyet Müdürlüğündeki araçlar ile ilgili sıkıntılar yaşadıklarını bu konuda desteğe ihtiyaçları olduğunu iletmişti. Bizler de önce Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ile daha sonra Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile görüşüp Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir adet araç almaya karar verdik. Sonuçta bu araçlar Üyelerimize yani Akhisar Halkına hizmet edecek. Üyelerimizden aldığımız güç ile Akhisar'ımıza faydalı olabilecek her türlü çalışmanın içinde olmaktan kesinlikle kaçınmıyoruz. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri başta olmak üzere Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm üyelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve Akhisar'ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim, kazasız belasız güle güle kullansınlar; dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran; bende Sayın Başkan Mehmet Ali Beyin huzurunda Öncelikle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının tüm üyelerine bizlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Herhangi bir aksama yaşanmaz ise Odamızın aldığı araç inşallah eylül ayının son günlerinde Akhisar'ımızın hizmetinde olacaktır; dedi.

ATSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği
ATSO’dan Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği



Bu haber 700 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ