Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

17-12-2020 11:32 Kategori: Güncel

ATSO ve Ziraat Bankası İşbirliğiyle Güvenli Ticaret

ATSO ve Ziraat Bankası İşbirliğiyle Güvenli Ticaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası arasında Ziraat Bankası Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında protokol imzalandı."

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası arasında Ziraat Bankası Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında protokol imzalandı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi Akhisar Şubesi Müdürü Ayhan Başoğlu ve T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi Çağlak Akhisar Manisa Şubesi Müdürü Orhan Hacıalioğlu’nu ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaoğlan ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şirin karşıladılar. Ziraat Bankası ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin güçlerini birleştirdiği üretim ve ticaretin “Bankkart Başak Tedarik Zinciri finansmanı” ile büyüdüğü proje kapsamında kurumsal kartla tedarikçi finansmanı ödemelerinin kolaylaştırıldığı belirtildi.

T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi  Akhisar Şubesi Müdürü Ayhan Başoğlu ve T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi Çağlak Akhisar Manisa Şubesi Müdürü Orhan Hacıalioğlu Güvenli Ticaret Sistemi: Bankkart Başak Tedarik Zinciri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Güvenli Ticaret Sistemi: Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı  ile;

•Alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruyor, üye işyeri ve kurumsal kart alt yapımız üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunuyoruz. Böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.

•Sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapacak, bu sayede iş hacimlerini arttıracaklardır.

•Alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcıların ürün ve hammaddeye daha hızlı ulaşmaları sağlanacaktır.

ATSO ve Ziraat Bankası İşbirliğiyle Güvenli Ticaret
ATSO ve Ziraat Bankası İşbirliğiyle Güvenli Ticaret
ATSO ve Ziraat Bankası İşbirliğiyle Güvenli Ticaret



Bu haber 2543 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ