Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

06-01-2021 11:13 Kategori: Güncel

ATSO ve Halk Bankası KOBİ’leri Rahatlatacak Finansman Anlaşması İmzalandı

ATSO ve Halk Bankası KOBİ’leri Rahatlatacak Finansman Anlaşması İmzalandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında protokol imzalandı."

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında protokol imzalandı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Halk Bankası A.Ş. Akhisar Şubesi Müdürü Emrah Karakuş ve Müdür Yardımcısı Behlül Vardar’ı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Murat Tınazlı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şirin karşıladılar. Halk Bankası ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin güçlerini birleştirdiği üretim ve ticaretin “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” ile büyüdüğü proje kapsamında kurumsal kartla tedarikçi finansmanı ödemelerinin kolaylaştırıldığı belirtildi.

Halk Bankası A.Ş. Akhisar Şubesi Müdürü Emrah Karakuş ve Müdür Yardımcısı Behlül Vardar “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” hakkında bilgilendirmeler yaptı.

“Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” ile;

•Satıcı firmalar, peşin, taksitli veya vadeli mal ve hizmet satışı ve müşterilerin nakit döngülerine göre 4 farklı modelde çoklu vadede POS ile satış yapma imkanı elde edecek.

•Para transferi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile tahsilatın yapılması sayesinde operasyonel risk ve finansman maliyetleri ortadan kalkacak.

•Mal ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit, vade veya esnek vade imkanının yanı sıra kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkanı sağlanacak ve nakit taşıma riski gibi operasyonel riskler ortadan kalkacak.

ATSO ve Halk Bankası KOBİ’leri Rahatlatacak Finansman Anlaşması İmzalandı
ATSO ve Halk Bankası KOBİ’leri Rahatlatacak Finansman Anlaşması İmzalandı



Bu haber 4101 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ