Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

28-04-2021 12:12 Kategori: Güncel

ATSO AK Parti’yi Konuk Etti

ATSO AK Parti’yi Konuk Etti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yu ziyaret etti. "

Haber Akhisar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yu ziyaret etti.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdayıoğlu; “Tüm dünyanın çok zor günlerden geçtiği bu pandemi döneminde Akhisar’ımız başta olmak üzere ülkemizin durumu üzerine istişarelerde bulunduk. Bu dönemde sıkıntıları çok artan tacir ve sanayicilerimiz için kısa çalışma ödeneğinin önemi, kamuya yapılacak vergi ve benzeri ödemelerin ertelenmesi, işletmelerimize yeni kredi destekleri sağlanması üzerine zaten daha öncesinde ilgili makamlara iletmiş olduğumuz taleplerimiz üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdik. İlçemiz için birlikte neler yapabiliriz, hangi projelere nasıl katkılarda bulunabiliriz, bunları istişare ettik. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün ve Yönetim Kurulu Üyelerine Odamızı ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün de; “ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Karaoğlan, Erol Şirin ve Mehmet Kantarlı’nın ev sahipliği için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

ATSO AK Parti’yi Konuk Etti
ATSO AK Parti’yi Konuk Etti
ATSO AK Parti’yi Konuk Etti



Bu haber 795 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ