Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

21-11-2018 15:14 Kategori: Güncel

Atatürk Mahallesi’ne İçme Suyu Hattı Döşendi

Atatürk Mahallesi’ne İçme Suyu Hattı Döşendi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 535 Sokak’taki yeni yapılan yerleşim alanına 250 metrelik içme suyu hattı döşedi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 535 Sokak’taki yeni yapılan yerleşim alanına 250 metrelik içme suyu hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 525 Sokak’ta yeni kurulan yerleşim alanının içme suyu ihtiyacını gidermek amacıyla şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yeni hat sayesinde, vatandaşların su ihtiyacı karşılanmış oldu.

“Mahallemize hizmet geldikçe mutlu oluyoruz”

Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, “Hizmetlerden ve çalışmalardan çok memnunuz. Böyle güzel işler yapıldıkça ve vatandaşımıza hizmet geldikçe bizler mutlu oluyoruz. Mahallemizde yeni açılan sokağımıza içme suyu şebeke hattı çalışması yapıldı. MASKİ’nin hizmetleri sayesinde mahallemizde altyapısı olmayan yer kalmadı. Bu yapılan hizmet sayesinde de vatandaşımız yeni evlerinde hiç mağdur olmadı. Hemen sularına kavuştular. Emeği geçenlerin ellerine sağlık olsun. Çalışmalarından Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen MASKİ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Hattı Döşendi
Atatürk Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Hattı Döşendi
Atatürk Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Hattı Döşendi
Atatürk Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Hattı Döşendi



Bu haber 1012 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ