Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

12-03-2018 14:58 Kategori: Güncel

Akhisarlı Muhtardan Yüz Güldüren Hizmete Teşekkür

Akhisarlı Muhtardan Yüz Güldüren Hizmete Teşekkür
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar’ın Medar Mahallesi’nde tamamlanan 8 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması için teşekkür ziyaretine gelen Mahalle Muhtarı Sırrı Başlamış’ı makamında ağırladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar’ın Medar Mahallesi’nde tamamlanan 8 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması için teşekkür ziyaretine gelen Mahalle Muhtarı Sırrı Başlamış’ı makamında ağırladı.

Akhisar ilçesine bağlı Medar Mahalle Muhtarı Sırrı Başlamış, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. MASKİ’nin mahallelerinde hayata geçirdiği 8 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması için teşekkür ziyaretinde bulunan Muhtar Başlamış, kendileri için çok önemli bir hizmetin hayata geçirildiğini ifade etti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanan çalışma sayesinde, bölgedeki dereden kaynaklı tüm sıkıntıların son bulduğunu söyleyen Başlamış, “İsteğimizi geri çevirmeden, hızla yerine getirdiler. Cengiz Başkanımız’dan da Genel Müdürümüz Yaşar Bey’den de Allah bin kere razı olsun. Şükür ki Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ’miz var” diye konuştu.

“Odak noktamız insan”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisamızın 17 ilçesinde ürettiğimiz her hizmette odak noktamız insandır, vatandaşlarımızdır. Onların sağlığı ve güvenliği ile birlikte daha iyi koşullarda yaşamaları için ilimiz genelinde yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunu yaparken tek odak noktamız da onların memnuniyetini sağlamaktır. Hizmeti gerçekleştirdiğimiz yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın yüzündeki bir tebessüm, bir ‘Allah razı olsun’ sözü bizler için her şeyden kıymetlidir. Değerli muhtarıma da nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Layık oldukları hizmetleri onlara ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz” dedi.



Bu haber 1275 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ