Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

14-07-2017 11:19 Kategori: Güncel

Akhisarlı bisikletçiler pedallarını 15 Temmuz için çevirecek

Akhisarlı bisikletçiler pedallarını 15 Temmuz için çevirecek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce, Ülkü Ortaokulu Bisiklet Kulübü ve halkın katılımı ile 15 Temmuz gecesi bisiklet turu düzenleneceği bildirildi. Ülkü Orta Okulu önünden başlayacak bisiklet turu 167 sokak, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, Yeni Camii ile İkinci Nakliye caddesi ve 15 sokak üzerinden Milli Egemenlik Meydanında son bulacak."

Haber Akhisar

Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce, Ülkü Ortaokulu Bisiklet Kulübü ve halkın katılımı ile 15 Temmuz gecesi bisiklet turu düzenleneceği bildirildi. Ülkü Orta Okulu önünden başlayacak bisiklet turu 167 sokak, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, Yeni Camii ile İkinci Nakliye caddesi ve 15 sokak üzerinden Milli Egemenlik Meydanında son bulacak.

15 Temmuz etkinleri kapsamında düzenlenen bisiklet turu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, “Ülke genelinde düzenlenecek 15 Temmuz Anma Programları kapsamında istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitleri anılması ve milli birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, vatan savunması, yurt bilinci temalarının işleneceği spor etkinliklerinin planlanarak farkındalık oluşturulması amacıyla 15 Temmuz Cumartesi günü saat 21.15’te Ülkü Ortaokulu Bisiklet Kulübü sporcuları ve halkın katılımı ile Ülkü Orta Okulu önünden başlayarak 167 sokak, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, Yeni Camii ile İkinci Nakliye caddesi ve 15 sokak üzerinden Milli Egemenlik Meydanında son bulacak olan güzergahta bisiklet turu düzenlenecektir. Tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

(BG)



Bu haber 801 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ