Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-03-2017 10:49 Kategori: Spor

Akhisar’ın deplasman kabusu sürüyor

Akhisar’ın deplasman kabusu sürüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un deplasman kabusu dürüyor. Yeşil-Siyahlılar ligde en son deplasmanda 4 Aralık 2016’da Gaziantepspor deplasmanında 2-1 galip gelmişti. Ardından yeşil-siyahlılar 5 haftadır deplasmanda kazanamıyor."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un deplasman kabusu dürüyor. Yeşil-Siyahlılar ligde en son deplasmanda 4 Aralık 2016’da Gaziantepspor deplasmanında 2-1 galip gelmişti. Ardından yeşil-siyahlılar 5 haftadır deplasmanda kazanamıyor. Akhisar Belediyesinde bu sezon evinde 17 puan toplarken deplasmanda ise 10 puan toplayabildi.

Deplasmanda alınan Gençlerbirliği mağlubiyeti ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Ankara’ya en azından 1 puan almak için geldiklerini ancak maçta gelen erken golün takım üzerinde bir rehavete neden olduğunu kaydederek mağlubiyetin üzücü olduğunu ancak kalan haftalarda bunu telafi edebileceklerini belirtti.

Akhisar Belediyespor bir günlük iznin ardından yarın saat 17.30’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanıp Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

(BG)



Bu haber 803 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ