Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

28-08-2020 13:29 Kategori: Güncel

Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi

Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Kentin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Karaköy Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi."

Haber Akhisar

Kentin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Karaköy Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mevcut güzergâhın vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirten Karaköy Mahalle Muhtarı Özcan Yıldırım, yapılan çalışmanın önemine değindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Karaköy Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla birlikte mahalleye ulaşım artık daha rahat ve güvenli hale geldi. Çalışma yapılan yolun, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirten Karaköy Mahalle Muhtarı Özcan Yıldırım,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim. Yolumuz önceden çok sıkıntılıydı. Şimdi, gerçekten güzel bir yol oldu.  Bir de Karaköy Mahallemizde Karaca Ahmet Türbemiz var. Karaca Ahmet Türbesine, Akhisar’ın 109 mahallesinden, yılda yaklaşık 30 bin kişi ziyaret ediyor. O açıdan, bu yolun yapılması çok iyi oldu ”ifadelerinde bulundu.

Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi
Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi
Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi
Akhisar’da Karaköy’ün Yolu Yenilendi



Bu haber 3036 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ