Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

12-05-2020 11:46 Kategori: Güncel

Akhisar'da Kaçak Sebze-Meyve Denetimi

Akhisar'da Kaçak Sebze-Meyve Denetimi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Hal Denetim ekipleri, Akhisar ilçesine kaçak meyve ve sebze girişini önlemek amacıyla denetim gerçekleştirdi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Hal Denetim ekipleri, Akhisar ilçesine kaçak meyve ve sebze girişini önlemek amacıyla denetim gerçekleştirdi.

Ürünün üretildiği tarladan, tüketiciye kadar olan süreçte kontrol altında tutulması, üretici ve tüketicinin haklarını korumak için denetimler yapılıyor. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Akhisar Hal Denetim ekipleri de bu kapsamda, ilçenin giriş ve çıkışlarında uygulamalar yaptı. Sebze ve meyve taşımacılığı yapan araçları durduran ve Hal Kayıt Sistemi’nden sorgulama yapan ekipler; ürünün cinsi, miktarı ve nereye gideceği konusunda kontrollerini yaptı. Ekipler, Hal Kayıt Sistemi’ne bildirim yapılmadan taşınan ürünler hakkında tutanak tuttu. Üretici ve tüketicilerin korunması ve ilçeye kaçak sebze-meyve girişinin önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Akhisar’da Kaçak Sebze-Meyve Denetimi
Akhisar’da Kaçak Sebze-Meyve Denetimi
Akhisar’da Kaçak Sebze-Meyve Denetimi



Bu haber 4007 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ