Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

19-07-2017 15:15 Kategori: Güncel

Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı

Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘101 Mahalle Projesi’ kapsamında Akhisar’ın 5 mahallesinde 6 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirdiği altyapı çalışmalarını tamamlayarak toplamda 47 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘101 Mahalle Projesi’ kapsamında Akhisar’ın 5 mahallesinde 6 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirdiği altyapı çalışmalarını tamamlayarak toplamda 47 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde eski ve sağlıksız altyapıları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Akhisar’ın Hacıosmanlar, Kızlaralanı, Kobaşdere, Sazoba ve Sırtköy mahallelerinde ‘101 Mahalle Projesi’ kapsamında 27 kilometre içme suyu ve 20 kilometre kanalizasyon hattını modernize ederek toplam da 47 kilometrelik altyapı yenileme çalışmasını tamamladı. Hayata geçirilen hizmetler için 6 milyon TL yatırım yapıldı. MASKİ ekiplerince tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından mahallelerde başlanan 100 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

“Kendi imkanlarımız ile bu hizmetleri yapamazdık”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nce Akhisar’ın Sazoba Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirten Mahalle Muhtarı Önder Ünlü, “Kendi imkanlarımız ile yapamayacağımız altyapı çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemize kazandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mahallede yaşayan vatandaşlar bu hizmetlerden çok memnun” dedi.

“Alt ve üst yapımız yenilendi”

İçme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının MASKİ Genel Müdürlüğü’nce yürüten çalışmalar ile tamamlandığını belirten Sırtköy Mahalle Muhtarı Sezai Günay, “Mahallemizin içme suyu ve kanalizasyon hattı tamamen yenilendi. Altyapının ardından parke taşı döşeme çalışmaları da bitti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

“Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ sayesinde güzel hizmet geldi”

Hacıosamanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı, uzun zamandır yapılaması beklenen altyapı çalışmalarının Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nce yapıldığını belirtti. Çalımcı, “Mahallemizde bulunan altyapı çok kötü durumdaydı. Büyükşehir Belediyemize başvuruda bulunduk. Hemen çalışmalar başladı. Altyapımız tamamen yenilendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun sayesinde güzel bir hizmet yapıldı. Mahallemizde şu an kilit parke taşı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Mahalle halkı olarak çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı
Akhisar’a 47 Kilometrelik Altyapı



Bu haber 1205 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ