Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

16-03-2021 11:12 Kategori: Güncel

Akhisar Müftülüğü Daima Sağlık Kahramanlarının Yanında

Akhisar Müftülüğü Daima Sağlık Kahramanlarının Yanında
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve Akhisar Müftülüğü Personel Şefi Hasan Uçmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Karaca’yı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Öznur Bambal’ı ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. "

Haber Akhisar

Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve Akhisar Müftülüğü Personel Şefi Hasan Uçmak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Karaca’yı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Öznur Bambal’ı ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Bütün dünyanın mücadele ettiği salgınla boğuşan kahraman sağlık çalışanları, kimi zaman ailelerinden uzak kaldı, kimi zaman enfekte oldu, kimi zaman da çalışma arkadaşlarını şehit verdi. Fedakarca çalışan sağlık ordusu, Akhisar Müftülüğü tarafından unutulmadı.

“Pandemiyle mücadele ederken canla başla çalışan, her türlü fedakarlıktan kaçınmayan sağlık ordumuza minnettarlığımızı buradan tekrar ifade ediyorum” diyen Müftü Türkmenoğlu:

"Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 sürecinde gösterdikleri üstün gayret ve özveri, çok ulvi ve her türlü takdirin üstünde. Bu vesileyle bizlere bu güveni aşılayan, cesaretleri ve fedakarlıklarıyla milletimize ve insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Salgına karşı çalışmalarını cesaret ve kararlılıkla sürdüren sağlık ordumuzun kıymetli neferlerine ve fedakar ailelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Görevleri başında şehit olan kahraman sağlık çalışanlarımıza Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, yakınlarına sabırlar versin. Tedavileri devam edenlere Allah’tan şifa diliyorum. Allah’ımız hepsinden razı olsun, kahraman sağlık ordumuza gayretler versin.” diye konuştu.

Akhisar Müftülüğü Daima Sağlık Kahramanlarının Yanında
Akhisar Müftülüğü Daima Sağlık Kahramanlarının Yanında
Akhisar Müftülüğü Daima Sağlık Kahramanlarının Yanında



Bu haber 3423 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ