Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-03-2017 09:59 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor kafilesi belli oldu

Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor kafilesi belli oldu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve saat 16.30'da kamp yakmak üzere Manisa'daki oteline geçti."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve saat 16.30'da kamp yakmak üzere Manisa'daki oteline geçti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas bugün saat 13.00'de yapılan idmanın ardından Trabzonspor kafilesini belirledi. Akhisar Belediyespor'da cezalı olan Mustafa Yumlu, Alper Uludağ, Fatih Öztürk, Onur Ayık ve idmanda hafif sakatlık yaşayan Abdoul Sissoko Trabzonspor kadrosuna giremeyen oyuncular oldu.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor karşısına kalede Bora Öztürk, Ömer Bayram, Miral Samardzic, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Aykut Çeviker, Custodio, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Olcan Adın ve Cikalleshi 11'i ile çıkması bekleniyor. Onur Ayık, Caner Osmanpaşa ve Ömer Bayram sarı kart sınırında bulunuyor.

Yarın (Pazartesi) saat 20'da 24.haftanın son müsabakasında Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapılacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetirken yardımcıları ise Cem Satman ve Serkan Çimen görev yapacak. Karşılaşmanın biletler fiyatları ise Gediz kale arkasında Trabzonspor taraftarı için ayrılan biletlerin 10 TL’den, Akigo Maraton 11, Kapalı Alt 15 ve VIP 20 TL’den satılıyor.

TARAFTARLAR İÇİN OTOBÜSLER KALKACAK

Karşılaşma öncesi Manisa 19 Mayıs Stadyumuna taraftarları ücretsiz taşıyacak olan otobüsleri Akhisar Belediyesi hizmet binası önü Milli Egemenlik Meydanından yarın saat 18.00 ile 19.00 arasında hareket edeceği bildirildi.

(BG)



Bu haber 927 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ